Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Webinar Taalzee: adaptief oefenen en toetsen

314632_2611Wilt u meer leren over de mogelijkheden van Taalzee? Volg dan de webinar uit de eduserie Adaptief oefengestuurd onderwijs op 9 april. 
Tijdens dit interactieve online college leert u meer over de manier waarop Taalzee effectief kan worden ingepast in het onderwijs.

Datum: 9 april 2014, 16.00u
Spreker: drs. Marthe Straatemeier, algemeen directeur Oefenweb
Onderwerp: Taalzee: adaptief oefenen en toetsen

Taalzee is een adaptieve webapplicatie voor het oefenen en meten van taalvaardigheden. Deze webapplicatie van Oefenweb maakt gebruik van een innovatieve adaptieve technologie, ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam, waarmee de oefenstof precies wordt afgestemd op het niveau van elke individuele leerling. Hierdoor maakt iedere leerling, zowel zwakke als goede leerlingen, altijd het merendeel van de opgaven goed.

Daarnaast biedt het leerkrachten gedetailleerde informatie over de ontwikkeling van leerlingen ten opzichte van leeftijdsgenoten en hun sterke en zwakke punten. Op basis van deze informatie kunnen leerkrachten hun instructie beter afstemmen op individueel en groepsniveau. Tijdens deze webinar gaat Marthe in op de mogelijkheden van Taalzee en geeft ze uitleg over de manier waarop het programma effectief kan worden ingepast in het onderwijs.

Inschrijven
Inschrijven voor de webinar kan via de website www.eduseries.nl of door een mail te sturen naar info@eduseries.nl.
Deelname is eenvoudig: na inschrijving ontvangt u een link naar de webinars. Hiermee kunt u deelnemen aan de webinars.

Voor vragen kunt u mailen naar info@eduseries.nl.

Graag ontvangen we achteraf de ingevulde enquête, zodat wij onze webinars kunnen verbeteren.