Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Werk je mee aan een nieuw spel voor Taalzee?

Let op: meedoen kan nog tot vrijdag 5 juni!

Zou je (zoon of dochter) graag mee willen werken aan een nieuw spel voor Taalzee? Dat kan nu! In deze bijzondere tijd gaan we iets bijzonders doen: we ontwikkelen een nieuw spel waarbij we de hulp van onze gebruikers vragen. We bouwen met elkaar een groot netwerk van woorden, waaruit we een spel kunnen maken. Met dit spel vergroten spelers hun woordenschat en algemene kennis.

Wat gaan we doen?

We hebben een aantal formulieren gemaakt, waarin willekeurig woorden getoond worden. Gebruikers, die mee willen werken aan het spel, wordt gevraagd om de woorden, waar zij het eerst aan denken wanneer ze een woord lezen of horen, op te schrijven. Wanneer veel mensen dit doen, bouwen we ons netwerk van associërende woorden.

Voorbeeld: ontbijt
Associaties: broodjes, ei, sinaasappelsap, gezellig, familie, ochtend, haast

Omdat we de input van de deelnemende kinderen willen gebruiken voor een nieuw spel, hebben we de toestemming van een ouder/voogd nodig. Dit is aan te geven via onderstaande knop. Nadat de toestemming gegeven is, sturen we de links naar de antwoordformulieren op. Elk uur wordt een formulier ververst en zijn er dus nieuwe woorden om bij te associëren. Iemand die het heel leuk vindt, kan dus lekker vaak meedoen. Jong en oud!

Wij willen meedoen!

We zijn ontzettend benieuwd hoeveel gebruikers het leuk vinden om te helpen. Het maakt ons trots dat we dit mogen gaan doen met en voor onze spelers!