Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Dit zijn de winnaars van de IPON-quiz!

Speel & win op de IPON

Tijdens de IPON waren er dit jaar prijzen te winnen. In onze stand stonden tablets waar de IPON-quiz van Oefenweb werd gespeeld. Veel fanatieke docenten, ICT-ers, remedial teachers en zelfs opa’s en oma’s hebben we zien strijden om één van de drie fantastische prijzen te winnen, namelijk: een jaar lang gratis Rekentuin, Taalzee of Words&Birds. Gister hebben we twee van de drie winnaars bekend gemaakt.

Fanatiek in Rekentuin

Ans Ramout, de winnaar van Rekentuin, was blij verrast toen we haar spraken aan de telefoon. Ze kon het bijna niet geloven omdat ze nog nooit in haar leven een prijsvraag had gewonnen! Maar Ans, je was toch echt de beste in rekenen tijdens de IPON. Gefeliciteerd. En dat je goed kan rekenen, komt waarschijnlijk niet uit de lucht vallen. Ans oefent namelijk met alle drie onze programma’s in haar praktijk Unique-talentbegeleiding voor hoogbegaafde kinderen. Daarnaast is ze erg tevreden over onze producten, ze vertelde het volgende: “Naast dat Oefenweb gepersonaliseerd leren ondersteunt, zorgt het ook dat leerlingen leren automatiseren.”. In haar optiek twee hele belangrijke factoren die aansluiten bij haar werkwijze. Dit vonden wij erg leuk om te horen.

Geluksvogel in Taalzee

Daarnaast hebben we Bob Kaan van de Enk School uit Eerbeek blij gemaakt met een jaar lang Taalzee. Op zijn school worden de programma’s van Oefenweb nog niet ingezet. Op de IPON kwam Bob daarom langs bij onze stand. Hij vertelde dat hij zich in de klas richt op gepersonaliseerd leren en op zoek was naar een online programma dat hierbij aansluit. Na zijn bezoek was hij gecharmeerd van onze producten én onze proefmaand. Die proefmaand wilde hij wel proberen met zijn klas. Toen we hem belde was hij erg blij. Niet alleen omdat hij de beste in Taal op de IPON was, maar ook omdat hij nu in plaats van een maand zelfs een jaar lang Taalzee kon proberen, helemaal gratis! Bob, we wensen je er veel plezier mee en we hopen dat de leerlingen uit je klas veel gaan oefenen komend jaar. Allemaal op hun eigen niveau.

Wie o wie wint Words&Birds?

De winnaar van Words&Birds was helaas niet te bereiken. Later deze week wordt bekend wie deze mooie prijs heeft gewonnen. Wie o wie zal het zijn?

Bedankt voor jullie enthousiasme!

Als laatste willen we nog alle bezoekers van de IPON bedanken. Wij hebben twee ontzettend leuke dagen achter de rug en dat kon niet zonder jullie aanwezigheid! We hebben veel enthousiaste gebruikers gesproken, goede feedback gekregen en wellicht aankomende gebruikers kennis laten maken met onze producten. Van deze ontmoetingen krijgen wij energie. We hopen jullie snel te zien in onze Oefenwebwereld.