Login Demo Bestellen NL | EN
Bel ons op: 020 89 69 444 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Words&Birds spellen

Online spellen voor Engels

Met Words&Birds gaan je leerlingen spelenderwijs aan de slag met leuke en motiverende Engelse opgaven. Met de Engelse spelletjes in Words&Birds oefenen ze voornamelijk hun schriftelijke Engelse vaardigheden zoals woordenschat, flitsen en spelling. Daarnaast bieden de spellen WordoAudio en Dictee audio-ondersteuning zodat je leerlingen ook de juiste Engelse uitspraak aanleren.

Op deze pagina vind je het volledige spellenaanbod van Words&Birds, of download het spellendocument.

flashy

Flashy

ducktator

Ducktator

shaper

Shaper

chooser

Chooser

puzl

Puzl

verby

Verby

twinny

Twinny

rhymy

Rhymy

wordoaudio

WordoAudio

Flashy

In dit spel wordt de spelling van de woorden geoefend. Het woord ‘flitst’ voorbij en daarna kunnen de spelers het woord typen.

naar boven


Ducktator

De Ducktator is een woorddictee. Na het beluisteren van het woord, moet het woord correct getypt worden.
naar boven


Shaper

In dit spel komen verscheidene grammatica oefeningen aan bod, waaronder de meervoudsvormen, de overtreffende trap en de voornaamwoorden.

naar boven


WordoAudio

Wordo traint de woordenschat van de spelers. Weten zij de Nederlandse betekenis van de getoonde Engelse woorden? De spelers kunnen uit verschillende antwoordmogelijkheden kiezen.

naar boven


Chooser

Er worden zes antwoordmogelijkheden getoond. Welk woord is correct gespeld?

naar boven


Puzzl

Zoek het juiste woord. De woorden van verschillende categorieën worden verkeerd gespeld getoond. De bedoeling is dat de spelers raden om welk woord het gaat, zodat zij de letters naar de goede plek kunnen slepen.

naar boven


Verby

In het spel Verby worden de werkwoordspelling en de juiste werkwoordsvorm geoefend. Er worden korte zinnen aangeboden waarna de spelers de juiste vorm van het werkwoord kunnen kiezen.

naar boven


Twinny

Twinny leert spelers over vaste Engelse uitdrukkingen en woorden die altijd samen worden gebruikt.
naar boven


Rhymy

Met dit spel kunnen spelers aan de slag met Engels rijmen. Spelers horen en zien een Engels woord en moeten uit vier antwoordmogelijkheden het woord kiezen dat erop rijmt. Bijvoorbeeld ‘art’ rijmt op ‘heart’.

naar boven